Ilmoittautumiset

11
Sanna L Janita R Vilma R Marjo W Eeva K Essi R Kari M Juha-Pekka M Tane L Timo E Oitin kanuuna
5
Nina S Tarja P Päivi V Hannu V Rauno V
16
Eija K Katri Riikka H Niina P Eeva Kerttula Katja K Niina P [2] Ritva O Sanna S Kari S Eero A Ville M Tero E Noel Atte T Markku k

Kommentoi...

Marjo

Su tulossa kokeilemaan myös se nuori mies (25v.) joka taannoin lentisvuoroista kyseli. Harrastepelaillut sanomansa mukaan jonkun verran.

Sanna

Ok eli siis meitä nyt 11. Onko katto 12 niin ei tarvi vaihdossa seistä vai mitä mieltä olette?

Eeva

Mun mielestä tulee niin paljon kuin tulee ja tarvittaessa laitetaan toinen verkko? :) Ettei kenenkään tarvii jäädä pois siksi, kun on "liikaa" pelaajia.

Tarja

Mä oon vielä, ehkä, riippuu miten saa lasten harrastuskuskaukset järkättyä. Mut mikäli yli 12 on, silloin kun tiedän, niin en sitten tule. Kaksi verkkoa jos laittaa, niin vaatii minimissään sen 16-18 pelaajaa.

Rauno

Komppaan Tarjaa siinä, että vähintään 16 pelaajaa pitää olla että 2 verkkoa kannattaa laittaa

Eeva

Nii, toisaalta ymmärrän senkin, mutta itse voisin hyvin toisella verkolla tehdä harjoituksia yms kuhan pääsee vähän pallottelemaan. Tässä vaan kohta tullaan siihen, että jos on jo 12 ilmoittautunu, niin ei viitsi enää itseä laittaa in, ettei oo liikaa pelaajia.

Tarja

Ymmärrän Eeva pointtisi. Se on hienoa, että on innokkaita pelaajia. Oma ajankäyttö ja harrastaminen tällä hetkellä sen verran tiukoilla, että kun pääsee pelaamaan, niin sitten haluaisi pelata sen ajan. Mutta jokainen omien tuntemustensa mukaan!

Mukavia pelejä 😊

Marjo

On hyvä, että täällä nimenhuudossa on kommentointimahdollisuus, mutta se whatsappin in/out kyselysysteemi voisi toimia nyt kätevämmin? Olisi varmempi tieto ketkä tulossa ja ketkä ei. Laskeskeltiin tänään, kun oli btw tosi hyvät ja tasaiset pelit ja tasan 12, MUTTA tänä syksynä mukana olleista puuttui Tero, Tarja, Ninni, Eetu, Hannu, Päivi, Rane, Niina ja Riikka. Ville ja Kari S ei nyt ole ehtinyt. Entä ehtiikö Katri käymään? Eli JOS ihan kaikki tulisi, niin meillä olisi ringissä 24 pelaajaa. Lisäksi torstailta voisi vielä tulla joskus 1-2 naista lisää. Oon ehdottomasti sitä mieltä, että kaikki vaan mukaan ketkä olisi tulossa ja pelit kahdelle kentälle, joka kerta kun tulee enemmän! Atte, kuka tänään oli, tulee käymään myös jatkossa. Oikein sopivan taitoinen nuori mies meidän porukkaan. Pyysin sähköpostiosoitetta, jonka varmaan laittaa,kun kerkiää ja oittilaisena sai jo kanuunan käyntikortin, jos kimpassa sieltä joskus tulevat.

Eli ei keneltäkään yksiäkään treenejä pois, vaan kaikki pelaamaan! Se ei maata kaada, jos sitten joku kerta tuleekin se 14 ja yksi on vuorollaan vaihdossa. Sen vaihtovuoronkin aikana voi tehdä vaikka mitä.

Marjo

Vuorollaan kiertovaihdossa siis...

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Tilastot

Sairastuvalla 0 0
Nainen 6 3
Yhteyshenkilö 0 0
Mies 4 2
Joukkueen ulkopuoliset 1
Yhteensä In 11 Out 5
Edellinen / Seuraava In Out
Harkka To 16.11.2023 klo 18:00 3 0
Harkka To 30.11.2023 klo 18:00 4 1
Harkka Su 3.12.2023 klo 15:00 11 5
Harkka To 7.12.2023 klo 18:00 3 2
Harkka Su 10.12.2023 klo 15:00 12 8

Näytä kaikki tapahtumat